Una cosa molt típica d’aquestes dates, i que recordarem tota la vida, són les funcions de Nadal que representàvem a l’escola. Petits espectacles en què ens tocava disfressar-nos de pastors, camells… O fins i tot, d’arbre!

A PortAventura World, volem que tornis a sentir-te com un infant amb xous que et deixaran amb la boca oberta, omplint aquestes festes de la millor diversió. El Nadal a PortAventura World és il·lusió, i els nostres actors i ballarins ho tenen tot a punt per donar vida a històries inoblidables ambientades en els paisatges hivernals més increïbles. Per descomptat, no hi faltaran la música ni les acrobàcies!

Continua llegint i descobreix els espectacles de Nadal de PortAventura World.

Christmas Dream

El nou espectacle de Nadal de PortAventura World!

Un musical ambientat a la fàbrica de joguines del Pare Noel amb tots els ingredients d’un gran espectacle: una decoració impressionant, elfs i gnoms, uns ballarins extraordinaris i cançons que se’t quedaran gravades.

A més, la història t’atraparà des del primer instant i t’endinsarà en un univers totalment únic. No exagerem quan diem que… AQUEST ESPECTACLE NO TE’L POTS PERDRE!

 

Cuento de Navidad

Amb l’intens fred de desembre ha aparegut un llac gelat dins del nostre teatre Stunt Show, en ple Far West. Els vaquers més salvatges estan al·lucinant, però més ho faràs tu quan vegis l’increïble espectacle que representen.

Damunt dels patins, empolainats amb els fantàstics vestits de Lapònia, els ballarins i actors més divertits t’explicaran un conte ple de giravolts, salts, acrobàcies i piruetes.

Estigues ben atent, perquè cada segon d’aquesta història val la pena!

Gran fiesta de Navidad

El Nadal més Made to Remember també arriba a Mèxic amb Gran fiesta de Navidad!

S’encenen els llums de La Cantina, sona la música i, mentre gaudeixes d’un àpat espectacular, sonen les cançons de Nadal més populars de Mèxic. T’ho imagines?

Descobreix com se celebra aquesta època de l’any a milers de quilòmetres de distància sense moure’t de PortAventura World!

Christmas Parade

Aquesta és la proposta de PortAventura World per acabar un dia de Nadal ple d’adrenalina, diversió i velocitat! Gaudeix de totes les atraccions que t’ofereix el nostre parc i, abans de marxar, viu la cercavila més nadalenca que hagis vist mai!

Al carrer principal de Mediterrània, els personatges més nadalencs de PortAventura World dansen al ritme de la música, desfilen sobre les seves carrosses i ballen les seves coreografies per felicitar-te l’entrada de l’any nou.

Si a la teva família i a tu us encanten les grans decoracions i sentir-vos part de la festa, no us podeu perdre aquesta desfilada. Aixeca la mà perquè et vegin des de totes les carrosses!

La llegada de los Emisarios Reales

Quan es fa fosc, els focs artificials més increïbles il·luminen el cel de Mediterrània per donar la benvinguda als emissaris de ses majestats, els Reis Mags.

Els patges ballaran sobre el llac al ritme de cançons nadalenques, faran piruetes en flyboard i, el més important… recolliran les cartes de tots els nens que hagin anat a rebre’ls!

Has fet ja la carta amb els teus desitjos? Fes-ho ara i vine a veure’ls!

Aquestes són només algunes de les històries de Nadal que podràs viure a PortAventura World. Però tenim molts més espectacles!

No deixis que t’ho expliquin. Vine a viure’ls en primera persona!

T’hi esperem!