L’estiu és a quatre passes i, amb el bon temps, cada vegada tens més ganes de passar-t’ho d’allò més bé. Per això, cada vegada més persones adopten el mood estiuenc. Però el que molts no saben és que hi ha una cosa encara millor: posar-se en #MoodAventura!

No saps què és #MoodAventura? No passa res, ara t’ho expliquem.

 

#MoodAventura: una manera diferent de viure l’estiu a PortAventura World

PortAventura World és molt més que un parc temàtic, és un estat d’ànim, una manera de viure i gaudir l’aventura amb grans emocions i molta diversió. Un lloc on ens podem transformar en l’estil d’aventurer que ens agradaria ser per viure l’experiència a la nostra manera mentre ens escapem de la calor a les atraccions, menjant un gelat o tirant-nos a la piscina.

Tot depèn del món que estiguis explorant. Per això diem que visitar PortAventura World és posar-se en #MoodAventura i en diversos moods a la vegada:

 

Si t’agraden el sol i la diversió, el #MoodMediterrania t’encantarà

Diuen que els mediterranis som gent tranquil·la i acollidora, i que ens agrada la bona festa. Per això, quan arriba l’estiu, l’alegria es desferma. Que si el sol, que si la platja, que si una terrasseta i un bon àpat…, i tot el que es consideri un plaer de l’estiu. I precisament en això consisteix posar-se en #MoodMediterrania: en instal·lar-te en aquest carpe diem.

Si ets de les persones a qui els agrada passejar amb el solet, gaudir de la bona gastronomia i no dius mai que no a una bona festa, aquest mood t’encantarà. Mediterrània és idíl·lica, té bons restaurants i, quan arriba la nit, FiestAventura és un espectacle increïble.

I saps què és el millor? Que si t’allotges a l’Hotel PortAventura, pots viure-ho diversos dies.

 

#MoodFarWest: per als qui són més ràpids que la seva ombra (cercant la fresca)

Si alguna cosa tenen els habitants de Far West és que saben fer front a la calor de l’estiu. Quan tenen set, es prenen alguna cosa. Quan el sol pica, busquen l’ombra. Quan comencen a suar, es refresquen bé. Per això són més ràpids que la seva ombra; perquè volen guanyar el duel amb la calor i perquè no suporten que se’ls desfaci el gelat a les mans.

Precisament en això consisteix posar-se en aquest mood: en ser el més ràpid a l’hora de fer front a les altes temperatures de l’estiu. Si tens ganes d’aigua, embarca’t als troncs o deixa’t portar pel corrent de Grand Canyon. Si vols un gelat o un granissat ben fresc, ves a buscar-ne un. Les possibilitats són infinites.

Això sí, si vols sentir-te com un autèntic summer cowboy o cowgirl, et recomanem que corris a allotjar-te a l’Hotel Gold River, l’Hotel Mansión de Lucy o l’Hotel Colorado Creek. A les piscines en forma de llac o riu segur que venceràs definitivament la calor.

 

 

Endinsa’t en l’esperit del drac amb el #MoodChina

Alguns aprofiten l’estiu per fer el viatge que sempre han somiat. Un viatge ple de sorpreses i grans emocions, i que normalment és únic. Un viatge que es converteix en una gran aventura perquè només els grans aventurers s’animen a fer-lo.

I sí, és cert que pots posar-te en aquest mood a qualsevol època de l’any, però només a l’estiu pots gaudir de tantes hores de sol per explorar. Només a l’estiu pots anar a més de 100 km/h sense posar-te l’abric. I només a l’estiu pots endinsar-te en l’esperit del drac sense agafar un refredat.

Sí, sí, l’esperit del drac. On? Al bell mig de la gran plaça.

 

#MoodMexico: voldràs cridar… Ándele!  

Hi ha persones que es passen l’estiu fent coses de les quals, tot i que no tenen res a veure les unes amb les altres, gaudeixen de la mateixa manera. Tant les veus donant-t’ho tot en situacions d’emocions extremes com relaxant-se amb una beguda ben fresca a l’ombra.

I aquesta és precisament la gràcia del #MoodMexico, que és ideal per als qui els agrada passar d’un extrem a l’altre. En tan sols uns minuts pots passar d’alliberar tota l’adrenalina mentre et deixes caure des de més de cent metres d’altura a refugiar-te a l’ombra de La Cantina.

I saps què és el més curiós de tot? Que si et poses en aquest mood i t’allotges a l’Hotel El Paso, quan et tiris a la piscina cridaràs: «Ándele!», en comptes de dir «Aparteu-vos que vinc!».

 

#MoodSesamo: el mood aventurer més familiar 

L’estiu és l’època preferida dels més petits. Perquè a més de no anar a l’escola, fan coses que no poden fer la resta de l’any, com divertir-se tot el dia. Ara bé, també és l’època preferida per a molts pares, ja que és un dels pocs moments de l’any en què poden estar tot el dia amb els seus fills.

Per això, posar-se en aquest mood és una aposta segura per passar-s’ho genial amb la família. Els més petits xalaran com mai vivint tota mena d’aventures i gaudint de l’estiu amb els seus personatges preferits. I els més grans tornaran a sentir-se com quan eren petits.

 

Endinsa’t al cor de l’exotisme amb el #MoodPolynesia

Si ets dels qui els agrada viure un estiu salvatge, t’agrada l’exotisme i vols endinsar-te en una selva d’emocions, aquest mood és ideal per a tu. A més de viure grans aventures en un entorn únic, adoptaràs el mood perfecte per evitar la calor. Entre l’ombra de la vegetació exuberant i el xip-xap de Tutuki, l’únic que en sortirà derrotat serà el sol.

A més, aquest mood és fantàstic per a les persones que gaudeixen amb els espectacles d’estiu a l’aire lliure. I, si alguna cosa caracteritza la Polynesia més aventurera, són les seves ganes de compartir la seva cultura.

 

#MoodFerrari: viu un estiu de campions

Els veritables campions de Fórmula 1 es formen a l’estiu. Dels 21 grans premis que configuren el campionat, 7 són a l’estiu. Per això, si t’agrada la velocitat, t’apassiona el color vermell i no et perds cap cursa dels Cavallini Rampanti, t’has de posar en aquest mood sí o sí.

A més d’esbrinar com se sent un pilot de Fórmula 1, comprovaràs què experimenta un campió de Ferrari. I ves a saber, potser fins i tot descobreixes que tens habilitats de pilot.

Tot això, mentre assaboreixes els millors gelats de la Bella Itàlia.

 

#MoodCaribe: un paradís d’emocions

Si a l’estiu t’agrada relaxar-te, però també busques dosis d’adrenalina, posar-te en aquest mood és ideal per a tu. Pots relaxar-te com si fossis al Cancún, però també pots cridar d’entusiasme mentre baixes pels tobogans que hi ha al parc i que sumen un total de més de 2 km!

I si això encara et sembla poc, entre els més de 50 000 m² de diversió de Caribe Aquatic Park, hi ha restaurants i botigues per completar l’experiència.

I si encara vols un trosset més de paradís, a l’Hotel Caribe hi ha un oasi tropical amb les piscines de sorra blanca més grans d’Europa.

 

Posa’t en #MoodAventura i descobreix tots els moods

Com pots veure, visitar PortAventura World a l’estiu és molt més que pujar a algunes atraccions i divertir-te un o més d’un dia. Visitar PortAventura World a l’estiu es viure experiències úniques amb una cosa que només tenen les persones com tu: l’esperit aventurer.

 

Vols que es noti que tindràs un bon estiu?

Reserva ara