Navidad 2

Torna el Nadal, l’època de la fantasia, els desitjos i les emocions. I no hi ha res millor que celebrar-lo amb la família! T’expliquem tot el que necessites saber sobre el Nadal a PortAventura World. Però recorda que encara és millor viure’l en persona!

 

Què t’hi espera

A PortAventura World, el Nadal és una sorpresa cada dia. Sempre hi descobriràs un racó que no coneixies, un espectacle nou, un convidat especial… Perquè tenim en compte cada detall: des de la decoració fins a la il·luminació espectacular que aporta aquest toc tan nadalenc.

Llega la Navidad 3

Recomanació! Els millors llocs per veure el parc il·luminat són els següents:

  • Des del pont que comunica Far West amb Mediterrània pots veure tota l’àrea de Mediterrània il·luminada.

  • Des de l’entrada principal de SésamoAventura pots veure l’arbre de Sesame Street.

  • Des de l’estació de Far West pots veure la Main Street de Far West.

Llega la Navidad 6

Prepara’t per viure emocions úniques durant el Nadal de PortAventura World

Si vens a PortAventura World per Nadal, tindràs l’oportunitat de conèixer el Pare Noel. Busca’l a El Bosque Encantado i, si el trobes, podràs fotografiar-t’hi! A més, et retrobaràs amb els teus personatges preferits, com ara en Woody o en Chilly Willy, amb els seus millors vestits nadalencs.

També podràs gaudir de la nostra programació d’espectacles de Nadal. Et recomanem que no te’n perdis cap!

Llega la Navidad 4

I la carta als Reis?

Les tradicions també se celebren a PortAventura Park. Podràs lliurar la teva carta als Reis quan acabis el recorregut a El Bosque Encantado.

Nadal amb els cinc sentits

Què seria d’un Nadal sense un bon àpat? Tindràs tres punts de restauració disponibles perquè puguis recarregar les piles. Amb propostes exòtiques de la cuina xinesa o polinèsia i plats que ja coneixes de la cuina americana i de la gastronomia mediterrània.

Recomanació! La nit de Nadal i la revetlla de Cap d’Any també podràs gaudir d’un magnífic sopar i allotjar-te als nostres hotels. No t’ho perdis!

Records per sempre més

PortAventura per Nadal es converteix en una postal increïble: l’escenari perfecte per fer-t’hi alguna foto. Si el teu feed et demana alguna cosa més que selfies, et recomanem aquests llocs:

  • L’escenari de Mediterrània, davant de l’arbre de Nadal

  • El pont de Far West, amb Mediterrània al fons

  • El pont de Far West, davant del restaurant The Iron Horse

  • Davant de l’arbre de SésamoAventura

Recomanació! No oblidis fer servir el hashtag #portaventura.

Veure el mapa

A més, emporta’t un trosset d’aquesta experiència comprant els millors souvenirs a la botiga Records de PortAventura.

Què et sembla? Segur que t’han entrat ganes de venir, oi que sí? Doncs no esperis més i no et perdis aquesta experiència. Compra ara les teves entrades per al Nadal de PortAventura o fes la teva reserva per allotjar-te en un dels nostres hotels.