Hi ha un refrany popular que diu que de gustos n’hi ha de tots colors. Tot i que a PortAventura no sempre ho hem tingut en compte! Per això treballem en propostes noves i refrescants per al resort. Avui te’n volem presentar una altra! Queda’t amb nosaltres per assabentar-te de les últimes novetats…

 

Un nou hotel amb el nostre segell de sempre

Sí, ho has llegit bé! Incorporem un nou hotel a la nostra oferta: Atenea Aventura. Però amb una novetat! Que està ubicat a Vila-seca, a menys de 2 quilòmetres del resort. Perquè creiem que la nostra manera de fer-te gaudir també té lloc més enllà de PortAventura World.

Així que, si ja t’agradaven els nostres hotels per la seva decoració, la manera com et fan sentir o la confiança que et donen, ara tens més llocs per gaudir de tot això.

Te n’avancem alguns detalls…

- PortAventura World

Encara no podem explicar-te tot el que podràs gaudir en aquest nou hotel de quatre estrelles, però tampoc volem emocionar-te i deixar-te amb les ganes.

Avui té 94 habitacions, entre habitacions Standard i apartaments, però, com ja ho saps, a PortAventura sempre busquem l’efecte WOW. Així que el nom, la decoració i la restauració canviaran. I volem que estiguis amb nosaltres per veure-ho!

Si tens alguna idea que creus que ens pot ajudar… serà ben rebuda!

Això només és el començament

A PortAventura, quan fem alguna cosa, la fem sense estar-nos de res. Per això, aquesta nova incorporació és només una de les moltes novetats que vindran. Així podrem oferir-te hotels amb l’estil de PortAventura World a fora del resort, perquè puguis triar l’opció que et vagi millor, quan et vagi millor.

I, és clar, aquesta nova estratègia va lligada als nostres valors de gestió i desenvolupament sostenibles. Per això hem insistit en l’aprofitament de recursos i en potenciar el consum responsable.

 

La Costa Daurada, el nostre lloc

Molt abans que existissin els nostres hotels i inauguréssim la primera atracció, ja ens havíem enamorat d’aquest enclavament de la geografia catalana: la Costa Daurada. Ens va meravellar per les platges, la gent, el clima i la gastronomia.

I l’estima que sentim per aquest indret va en augment amb cada nou hotel, cada nova atracció, cada novetat que incorporem. I volem créixer encara més, aquí, a la nostra manera i apostant per propostes com la que et mostrem avui, perquè gaudeixis com mai.

 

Ja tens ganes d’allotjar-te al nou hotel?

 Nosaltres sí. I moltes! I també tenim ganes de veure com et diverteixes com sempre en un lloc nou. Per això, t’esperem aviat al nostre blog amb més notícies i novetats sobre aquest hotel. No t’ho perdis!

RESERVA ARA