L’aventura continua a PortAventura World amb l’època més terroríficament divertida: arriba Halloween! I com cada any, ho fa amb un munt de novetats perquè t’ho passis genial, vinguis amb qui vinguis.

Del 24 de setembre al 13 de novembre, descobreix els nous passatges, els espectacles més vistosos i moltes més sorpreses.

Ah! Que vols saber quins són? Tranqui, ara te’ls expliquem. 😉

 

El Halloween d’aquest any a PortAventura World: el més autèntic

El Halloween de PortAventura World és un clàssic any rere any. És una tradició que milers de visitants tornen a viure cada any i en què la por i la diversió es converteixen en els protagonistes del Resort.

Però saps el millor de tot? Que cada any és diferent de l’anterior. Perquè si alguna cosa ens caracteritza són els nostres esforços per oferir experiències noves.

 

Els passatges del terror més emocionants

Un dels principals atractius de Halloween a PortAventura World són els passatges del terror, amb els quals t’emportaràs més d’un ensurt, però també t’ho passaràs d’allò més bé.

Aquest any, hi ha dos passatges nous: Horrock in Texas i Truco o Trato. El primer és un passatge amb ambientació musical en què, a més de moure l’esquelet, t’ho passaràs terroríficament bé. El segon, en canvi, és el primer passatge infantil, on pots viure una experiència terroríficament divertida.

A més, també pots tornar a gaudir de La Muerte Viva, La Isla Maldita, Apocalipsis Maya i REC© Experience.

 

Espectacles terroríficament divertits

El Halloween de PortAventura World és famós per molts motius, i els espectacles en són un. La majoria dels xous canvien i es tematitzen per a l’ocasió:

  • Halloween Forever:

    un espectacle amb música, balls, acrobàcies i contorsionisme que es representa al Gran Teatro Imperial i s’ambienta en un regne gòtic i misteriós.

  • Bang Bang Halloween:

    els especialistes més esbojarrats passen d'evitar un atracament a defensar el fort i els seus monstres. Ho aconseguiran?

  • El Día de los Muertos:

    té lloc a La Cantina de México i els morts surten a l’escenari per representar cançons tradicionals d’un dia molt especial.

  • Vampires:

    un vampir, el seu ajudant i una caçadora de vampirs es troben al Saloon de Far West en un espectacle, amb música i humor, capaç de dibuixar un somriure fins i tot als zombis.

  • ¡Ya es Halloween en SésamoAventura!:

    els més petits de la casa també poden gaudir del seu espectacle de Halloween amb la companyia dels habitants de Sesame Street®.

  • Halloween Parade:

    si has gaudit veient els artistes i els personatges més terroríficament divertits, a la gran cavalcada Halloween Parade podràs acomiadar-te d’ells al final del dia.

  • Horror en el Lago:

    si vols arrodonir un dia terroríficament divertit, no et perdis Horror en el Lago, un espectacle de llums, foc, pirotècnia i altres sorpreses.

Una altra de les novetats de Halloween a PortAventura World d’aquest any respecte a altres temporades és el menjar tematitzat. Alguns dels nostres restaurants d’autoservei i amb servei de taula ofereixen menús amb plats terroríficament deliciosos i divertits.

A més, al restaurant The Iron Horse de Far West, pots gaudir d’un àpat amb espectacle, La Posada de Halloween, on diversos monstres i personatges t’acompanyaran al llarg d’una vetllada memorable.

Si alguna cosa caracteritza els personatges de Halloween a PortAventura World és que, a més de portar una vestimenta que fa por, se senten terroríficament bé. I fan pànic.

La nena posseïda, l’espantaocells, el boig, el pallasso malèfic… Tots aquests personatges i altres criatures donaran voltes pel parc disposats a donar-te un bon ensurt i fer-te alguna broma quan t’agafin desprevingut.

Un consell: si veus els morts vivents, no t’hi acostis gaire. Et semblarà que et volen abraçar, però el que volen és atrapar-te.

Tot i que visitis PortAventura World per Halloween, no tot seran ensurts. També hi haurà adrenalina, molta adrenalina. De fet, les nostres atraccions són el complement perfecte per viure una aventura plena d’emocions.

Això sí, intenta quedar bé a la photo finish si no vols sobresalts addicionals. 😉

T’atreveixes a formar part d’aquest Halloween a PortAventura World?

Com pots veure, aquest any, el Halloween de PortAventura World arriba amb un munt de novetats. Però no seran les úniques. Visita’ns per descobrir-les.

Si t’hi atreveixes,

compra les teves entrades