Shows Halloween destacado

Descobreix tots els espectacles i els passatges del terror que no et pots perdre per gaudir d’aquest Halloween 2021

La festa més terrorífica de l’any també pot ser la més divertida. A partir del 18 de setembre, PortAventura World s’omple de misteri i es transforma en un lloc tan tenebrós com increïble per celebrar Halloween. Amb espectacles i atraccions especials per a adults i per a tota la família, aquest Halloween 2021 tothom hi és benvingut, fins i tot els vampirs, els fantasmes i els zombis.

 

Un Halloween només per als més valents!

Per accedir a aquestes atraccions especials, a més de l’alçada, també hi ha un altre requisit: ser valent. Si t’hi veus amb cor, anima’t a viure aquestes experiències tan aterradores com increïbles que voldràs repetir una vegada i una altra… O potser no!

Creus que ets molt valent? Llavors, et recomanem aquests passatges, però recorda que t’hem avisat de què t’hi espera.

Quins espectacles t’esperen aquest Halloween 2021 a PortAventura World?

REC Experience

Rec Experience

Monstres, personatges infectats, efectes làser i pantalles gegants et faran viure la saga REC® en primera persona. T’adonaràs que és molt diferent veure una pel·lícula de terror que viure-la, i que a la vida real la por no és cap fotesa!

 

La Isla Maldita

isla maldita shows

El desembarcament d’un vaixell pirata fantasma ha desencadenat una tempesta enfurismada i l’única cosa que pots fer per sobreviure a l’illa és fugir-ne! Un consell: recorda portar calçat còmode, perquè hauràs de recórrer 1 quilòmetre mentre intentes escapolir-te de pirates i nàufrags que tenen com a missió no deixar-te sortir de l’illa.

El que succeeix a l’illa es queda a l’illa!

Coneix La Isla Maldita des de dins

 

La Muerte Viva

muerte viva shows

Segons la tradició mexicana, el Dia dels Morts és el dia en què els difunts tornen a la Terra per visitar la seva gent estimada, que els espera amb ofrenes disposada a gaudir d’una nit especial. Però què passa si no ho fas? Descobreix-ho en aquest nou passatge del terror de PortAventura, on la mestressa d’una hisenda mexicana es nega a celebrar aquesta tradició, sense saber que aquesta decisió la convertirà en una morta vivent! Tots coneixem el Dia dels Morts, però no tots sabem què són capaços de fer els morts. Vols saber més coses de la història de la protagonista?

«Sóc valent, sí, però no fins a l’extrem.» No pateixis. A PortAventura Park hi ha passatges del terror per a totes les intensitats de por. Si vols viure un bon esglai però vols dormir bé a la nit, et recomanem visitar aquests espectacles nocturns de Halloween.

Apocalipsis Maya

Apocalipsis Maya

Uns exploradors han desfermat la ira dels déus i ara et toca endinsar-te en un recorregut per una selva fúnebre on hauràs d’escapar-te d’esperits i mòmies. Però vigila. Si trobes el déu maia, corre tan ràpid com puguis. Fuig també dels exploradors que no van aconseguir sortir de l’illa, ara convertits en zombis. Ja saps com acabaràs si no aconsegueixes sortir-ne.

 

Horror in Texas

Horror in Texas

El xèrif de Far West va anar a investigar uns esdeveniments misteriosos al cementiri de Penitence i, des de llavors, ja no se n’ha sabut res més…, fins a avui a la nit. Cobreix-te bé les espatlles, perquè sembla que s’ha convertit en un mort vivent i ha reunit totes les ànimes en pena per arrencar-te la teva. Podràs fugir de l’oest llunyà?

 

Per a tota la família

Els més espantadissos també trobaran el seu espai a PortAventura World. Podran conèixer els seus personatges preferits, com l’Shrek i l’Oscar the Grouch, i meravellar-se amb espectacles especials, misteriosos i plens d’acció. Halloween és igual de divertit per als més petits de la família, perquè no cal que es morin d’un esglai, també es poden morir de riure.

 

Bang Bang Halloween

Bang Bang Halloween

Polseguera, bales, canons, explosions i molts trets en un espectacle d’acrobàcies a càrrec d’autèntics especialistes d’acció. La pau ha deixat d’existir a l’oest llunyà. Ara, Dràcula i els vampirs ho controlen tot. Podran defensar la ciutat les acrobàcies d’un petit grup de soldats i un aprenent de vampir?

 

Halloween Forever

Halloween Forever

Un espectacle que invoca les ànimes per alliberar-les de la seva pena amb coreografies sorprenents i música que s’encomana tant que fins i tot els morts voldran ballar.  Ballarins, cantants, acròbates i una posada en escena increïble converteixen aquest espectacle en una experiència del més enllà. Vine a moure l’esquelet aquest Halloween que recordaràs per sempre més.

 

Cuidemos el Planeta

Cuidemos el planeta

Res no fa tanta por com el futur del planeta. Per això, el nou espectacle de SésamoAventura està dedicat a la conscienciació sobre l’ús responsable dels recursos i la importància vital del reciclatge. Acompanyats de l’Oscar the Grouch i dels personatges de SésamoAventura, els més petits aprendran la importància de les 3 R: reduir, reutilitzar i reciclar. Un espectacle didàctic amb el qual es divertiran i, alhora, aprendran els valors d’un món sostenible.

 

 

Meet & Greet Shrek

Meet Shrek

Un musical amb veu en directe on coneixeràs els protagonistes de la famosa pel·lícula de DreamWorks: l’Shrek i la Fiona et faran gaudir d’un espectacle en viu inigualable.

 

Aquests són els espectacles i els passatges del terror d’aquest Halloween 2021 a PortAventura World! Del 18 de setembre al 14 de novembre, viu tota l’adrenalina, el terror i el misteri de les nits més enigmàtiques de PortAventura World. Sabem que hi vols entrar, però… en podràs sortir?