PortAventura World no s’entén sense el seu Halloween i els seus passatges del terror. Ho saben les persones que han viscut el nostre Halloween alguna vegada perquè, tot i que tan sols dura dos mesos, l’impacte i la cura amb què es tracta queda per sempre en el record dels qui ens visiten.

És una experiència imprescindible per als amants de la por, la diversió i les emocions fortes, però també per a les famílies, que veuen com el parc es transforma en un lloc terroríficament divertit, on fins i tot els més petits tenen el seu propi passatge del terror.

I és que els passatges del terror formen part de l’ADN de Halloween i aquest any estrenem el primer passatge infantil, perquè a PortAventura World hi ha lloc per a tothom i per a totes les intensitats de terror, tal com ho demostren els nostres sis passatges del terror.

Tant si t’agraden els zombis com si prefereixes els maies, el Dia dels Morts o el rock and roll, tenim un passatge del terror al teu gust.

T’atreveixes a descobrir els passatges del terror?

Si t’agrada el rock, aquest any estrenem Horrock in Texas d’MTV, un món musical aterridor que arriba amb la col·laboració d’MTV i que, tal com indica el seu nom, està ubicat a Far West. El pots trobar a la casa abandonada que hi ha a prop del cementiri i t’hi espera un passatge del terror amb música en directe a càrrec dels zombis.

Perquè, mentre els carrers de Penitence s’omplen de música, sentiràs que el terror s’apodera de tu.

A la zona de l’Hacienda, a México, t’hi espera La Muerte Viva, un passatge del terror inspirat en la celebració del Dia dels Morts.

Viatja al món del més enllà i intenta trobar el camí de tornada al món dels vius. T’hi esperen catrines, mariachis i tota la història i les tradicions més tenebroses de Mèxic.

A més, és un passatge interior, així que l’ambient fosc està molt ben aconseguit. Tothom coneix el Dia del Morts, però no tothom sap de què són capaços els morts.

Si t’endinses una mica més a México, on hi ha el Templo del Fuego, veuràs Apocalipsis Maya, una misteriosa selva mexicana amb xamans, exploradors, soldats, mòmies, zombis i un temple maleït prohibit.

Descobreix les conseqüències de despertar la ira dels déus en aquest apocalipsi al qual només sobreviuen els aventurers més valents.

Vas tenir por quan vas veure la saga REC®? Prepara’t per tornar-la a viure en primera persona amb REC® Experience, el passatge inspirat en aquesta emblemàtica saga de terror on t’esperen monstres, personatges infectats i efectes làser perquè et sentis com un protagonista més de la pel·lícula.

Si només per llegir això ja tens por, no t’amoïnis perquè a China hi ha una experiència per a tota la família: Truco o Trato, el passatge més familiar de PortAventura World.

Guiats per fantasmes divertits, heu de creuar un bosc encantat on hi ha un munt de bruixes, carabasses, gira-sols, fades i altres personatges màgics per trobar la carabassa gegant que condueix fins a la sortida.

I arriba el plat fort de Halloween, La Isla Maldita, el passatge imprescindible per als amants del terror. Perquè per sentir emocions a flor de pell no necessites una illa paradisíaca, necessites una illa maleïda. Més d’un quilòmetre de passatge amb un munt de moments terrorífics.

Endinsa’t en aquesta misteriosa illa del Carib i planta cara als pirates més fantasmagòrics mentre evites els perills i els personatges que et persegueixen. Una experiència de Halloween única i només apta per als més valents, amb més de 90 personatges. Un malson digne de pel·lícula.

El que succeeix a l’illa es queda a l’illa!

Si no pots aguantar les ganes de passar-t’ho terroríficament bé i vols accedir als passatges del terror de Halloween de PortAventura World, no esperis més i compra ara el teu Halloween Passport, que et permet l’accés a tots els passatges del parc.

També pots comprar entrades individuals per als passatges que t’agradin més i s’ajustin a les teves pors, però si t’apassiona Halloween i vols viure’l al màxim, necessites el Halloween Passport per no perdre-te’n cap i viure el Halloween que et mereixes.

T’esperem a PortAventura World!