Segur que ja sabies que PortAventura World és un lloc espectacular per passar-hi uns dies inoblidables amb la família i els amics. Però potser no saps, i ni t’ho havies plantejat, que també és el lloc ideal per organitzar activitats de team building amb els companys de feina!

Tens una empresa i vols regalar als treballadors una experiència que recordaran tota la vida i que els ajudarà a estrènyer els llaços i millorar la comunicació?

Doncs no et perdis aquest post!

A PortAventura World tenim opcions per a tota mena de pressupostos i empreses. Continua llegint per descobrir quines experiències t’oferim i quin pla s’adapta millor a la teva empresa.

 

TRIA LA PROPOSTA DE TEAM BUILDING I EL PAQUET

 

Team Fun

T’agradaria que els teus treballadors passessin més temps junts? Vols que estrenyin llaços i aprenguin a confiar en els altres? Els vols motivar i il·lusionar?

Amb la modalitat Team Fun, oferim al teu equip una experiència plena de diversió i emocions inoblidables a un preu únic i exclusiu. Inclou les entrades per al parc que triïs. A més, pots afegir l’opció de Menú Dinar perquè puguin tornar a agafar forces.

Aquesta opció és per a equips de més de 20 persones. Perquè no volem que ningú es quedi a l’oficina!

Team Plus

Amb Team Plus, a més de la visita, pots triar una opció de team building per als teus treballadors.

Això els permetrà crear records junts mentre milloren la comunicació, amplien la seva capacitat de treball en equip, desenvolupen habilitats de resolució de problemes i enforteixen les relacions interpersonals.

Inclou una activitat de team building —amb entrades per als parcs en funció de l’activitat seleccionada— i el passi PortAventura Express 10. A més, tens l’opció d’afegir el Menú Dinar.

Tarifes disponibles a partir de 20 persones.


Team Total

Una experiència encara més diferencial i personalitzada! Volem que recordeu per sempre aquesta trobada. Per això, posem a la vostra disposició sales multifuncionals amb solucions tecnològiques d’alta qualitat, servei de restauració i molt més.

La modalitat Team Total inclou una activitat de team building —amb entrades per als parcs en funció de l’activitat seleccionada— i el passi PortAventura Express 10. A més, pots afegir serveis addicionals, com el Menú Dinar als nostres restaurants a la carta o sales per a la vostra reunió d’equip.

Tarifes disponibles a partir de 20 persones.

Team Exclusive

Wow, això sí que serà increïble! Amb la modalitat Team Exclusive, creem un esdeveniment exclusivament per a vosaltres i posem a la vostra disposició exclusiva una de les nostres àrees temàtiques, o fins i tot els parcs sencers!

Podreu gaudir de serveis totalment personalitzables perquè volem que tothom recordi aquesta trobada corporativa tota la vida.

TEAM BUILDING per viure una gran aventura…

A PortAventura Park!

Posem a prova els teus treballadors amb una aventura que no oblidaran mai. Els repartirem en equips i els desafiarem a superar reptes que posaran a prova el seu enginy i la seva capacitat de treballar en equip. Hauran de respondre preguntes i superar totes les sorpreses que els haurem preparat al parc.

Tot és possible a PortAventura Park, així que avisa’ls perquè vinguin disposats a donar-ho tot!

 

Perquè puguin fer l’activitat de team building, els donarem tot aquest material. Ells només han de venir amb ganes de passar-s’ho bé!

  • Un manual de ruta i dos mapes del parc amb una app personalitzada
  • Deu monedes perquè els equips les puguin bescanviar a la zona de jocs de Far West
  • Dos vals de fotos per equip
  • Un passi PortAventura Express 10 per persona
  • Durada: 3 h

A Ferrari Land!

Una altra proposta de team building que PortAventura World posa a la vostra disposició és oferir als treballadors l’oportunitat d’experimentar les sensacions que viuen els pilots de Fórmula 1.

Durant dues hores i mitja, viuran un procés que els validarà per formar part de l’escuderia italiana, descobriran tota la cultura de la firma i demostraran que quan hi ha un problema són capaços de reaccionar amb els millors reflexos.

Més val que es posin el cinturó perquè viuran un viatge excepcional!

I A MÉS…

Amb els nostres paquets exclusius per a empreses, pots incentivar els treballadors amb experiències increïbles.

Inclouen una estada d’una nit a PortAventura Hotels en habitació Standard, amb una ocupació màxima de 4 persones i en règim d’allotjament i esmorzar; 2 dies d’accés a PortAventura Park, 1 dia d’accés a Ferrari Land, aparcament gratuït i tarifes especials en els passis Express.

Ara que ja saps que tens PortAventura World per fer que la teva plantilla sigui més feliç i millorar les dinàmiques del teu negoci… es pot saber què esperes?
P.D.: Si ets treballador de l’empresa, comparteix aquesta informació amb el teu cap. 😉

Més informació i reserves: team@portaventura.es