La Liga PortAventura

Ets fan del futbol i de PortAventura World? Doncs això t’encantarà. LaLiga, PortAventura World i Kosmos uneixen forces per crear una experiència que fins ara desconeixies: The Beat Challenge. Un videojoc que et permet jugar fora i dins del parc gràcies a la realitat augmentada!

Però aquí no s’acaba la cosa: també inaugurem un restaurant temàtic de la LaLiga: LaLiga TwentyNine’s. El primer del món!

¡El primero del mundo!

La Liga PortAventura

En què consisteix aquesta nova experiència de PortAventura World i LaLiga?

Més que un videojoc

Segurament et deus preguntar: «Com funciona aquest videojoc de futbol de realitat augmentada?». Primer t’has de baixar l’app The Beat Challenge, crear-te un avatar i triar el teu equip preferit. Durant el joc, hauràs de superar diversos desafiaments, que combinen minijocs en realitat virtual i competicions contra usuaris d’arreu del planeta. I saps què és el millor? Que podràs desbloquejar totes les experiències i jugar dins del parc! Convertir-te en una llegenda de LaLiga mai no havia estat tan divertit…

L’experiència al complet amb LaLiga TwentyNine’s

 Et pensaves que amb això ja s’acabava? L’experiència gastronòmica amb LaLiga TwentyNine’s, el primer restaurant temàtic de LaLiga, de la qual pots gaudir a PortAventura World.

T’acompanyem en una visita guiada!

La Liga PortAventura

Entra-hi per la porta gran!

Creua el passadís dels vestidors, com ho fan els grans futbolistes quan surten al camp, i arribaràs al Beat Center, una zona d’exposició de les samarretes dels equips de LaLiga Santander.

La Liga PortAventura

Gaudeix del futbol amb els cinc sentits

El 1929 va ser l’any en què es va fundar la competició de futbol a Espanya i dona nom a aquest establiment de restauració, que inclou una zona de bar i una de restaurant. I no hi falta una terrassa per al bon temps! A més, tot està decorat amb peces de col·leccionista de jugadors i equips de LaLiga.

La Liga PortAventura

Esport en directe i en línia

Emociona’t amb la família i els amics mentre veieu els partits més importants de la temporada, tant asseguts a taula com des d’una espectacular zona amb grades. Quina bona pinta, oi? I per si encara no en tens prou, també hi ha una zona de eLaLiga amb la Play Station 5 i el Fifa 22. Increïble!

La Liga PortAventura

The Beat Challenge

The Beat Challenge Corner

El videojoc també tindrà la seva zona especial a LaLiga TwentyNine’s, on podràs escanejar dos nous marcadors i viure una experiència de realitat augmentada. Al·lucinant!

Katrina

Una foto de record de l’experiència

Igual que els grans jugadors, podràs fer-te una foto al nostre photocall amb la samarreta o la bufanda del teu equip preferit. Quedarà genial quan la pugis a les xarxes!

Què et sembla? Impressionant, oi? Baixa’t l’app i comença a gaudir del joc de realitat augmentada de PortAventura World, LaLiga i Kosmos. I si vols venir a LaLigaTwentyNine’s, fes ara la reserva i assegura’t una taula al primer restaurant de LaLiga. T’hi esperem!

Baixa’t l’app

QR LaLiga

Reserva taula aquí