Som aquí per divertir-nos! Per això, no volem que et perdis ni un minut de la teva aventura. Tot seguit, compartim amb tu cinc recomanacions senzilles per treure el màxim partit a la teva visita a PortAventura World.

A punt per a l’aventura?

 

Cinc recomanacions per treure el màxim partit a PortAventura

Anar a PortAventura pot ser un pla perfecte per gaudir dels amics, la família, els companys de feina, etc. Ara bé, l’ideal abans de visitar-nos és que tinguis bastant clar alguns punts que t’ajudaran a organitzar millor el dia al parc:

 

1. PLANIFICA LA VISITA

L’aventura comença des de casa. I, per això, la primera recomanació per anar a PortAventura és que planifiquis la teva visita amb antelació! Compra les entrades anticipades al web. D’aquesta manera, no només optimitzaràs el temps i accediràs més ràpidament al parc, sinó que també podràs aprofitar ofertes i promocions exclusives.

A més, al web també pots comprar els teus passis Express per accedir més ràpidament a les atraccions i consultar els menús per gaudir de la millor experiència gastronòmica.

També pots reservar la teva estada en alguns dels sis hotels temàtics i viure l’experiència completa, ja que amb l’hotel tens incloses les entrades per a PortAventura Park i 1 dia d’accés a Ferrari Land.

 

2. EMPORTA’T NOMÉS EL QUE NECESSITES

Per gaudir de PortAventura World necessites molt poques coses: crema de protecció solar i calçat còmode. Hi ha persones que també porten un impermeable per no mullar-se a les atraccions d’aigua, però, no pateixis, en pots aconseguir un, i tot el que necessitis, a les botigues del parc.

Consejos PortAventura

 

3. ORGANITZA EL RECORREGUT

Una altra cosa que et recomanem és que organitzis el teu dia a PortAventura. Tens mil opcions per descobrir cada racó del parc, però la millor sempre serà la teva.

Consulta els horaris d’obertura de les atraccions i crea el teu itinerari per gaudir de les teves atraccions preferides. Recorda incloure en el recorregut algun espectacle. No te’n penediràs!

Veure mapa

Consejos mapa

Descarrega’t l’aplicació de PortAventura per consultar els horaris dels xous i tenir accés al mapa per guiar-te pel parc, al teu ritme.

 

4. CARREGA L’ENERGIA

Tan importants són els moments d’emoció i adrenalina com els de descans i pausa. Una bona manera de carregar les piles entre atracció i atracció és gaudir de l’extensa oferta gastronòmica de qualitat que t’ofereix PortAventura.

Des del web, pots reservar lloc al restaurant amb servei de taula que vulguis, consultar i descarregar-te’n la carta i comprovar si ofereixen opcions sense gluten.

(Consulta la nostra Guia d’intoleràncies i al·lèrgies).

Si t’agrada treure suc a cada segon i no perdre’t ni un minut de diversió, pots optar per una de les opcions de menjar ràpid als punts de restauració que trobaràs distribuïts pel parc.

 

5. DIVERTEIX-TE!

I recorda: diverteix-te i gaudeix de cada moment. És la nostra recomanació més important.

    1. Diverteix-te abans: prepara i planifica la visita amb il·lusió.
    2. Diverteix-te durant: descobreix tots els racons del parc, sent l’emoció i l’adrenalina.
    3. Diverteix-te després: reviu els records d’aquesta aventura inoblidable.

Ara ja coneixes les nostres recomanacions per visitar PortAventura i passar-t’ho d’allò més bé. No esperis més i viu l’autèntica experiència aventurera! T’hi espera un món d’experiències úniques.

 

Un món ple de diversió t’està esperant.