Aquests mesos hem viscut moltes experiències inoblidables i volem donar-te les gràcies per haver-nos acompanyat en una de les èpoques més increïbles de PortAventura World: l’estiu!

Aviat començarà el nou curs escolar 2023-2024 i, com a gest de gratitud, volem ajudar-te a donar als més petits de la casa una darrera sorpresa abans de la tornada a l’escola. Se t’acut alguna cosa millor que aprofitar l’estiu i el bon temps fins a l’últim segon?

A PortAventura World, tenim el lloc perfecte perquè visquin un gran viatge ple d’adrenalina i diversió: SésamoAventura! Seran els reis de l’escola quan tornin i expliquin als seus companys de classe el que han viscut a Sesame Street®.

Presta atenció i continua llegint fins al final, perquè també tenim alguna cosa especial per als adults. 😉

SésamoAventura és un lloc especialment pensat per als més petits. Un món en què tot el que s’imaginen és possible i on poden viure aventures amb els seus personatges favorits, com Epi, Blas i Elmo, a més de gaudir d’atraccions familiars que els ajudaran a créixer. Aquí tens un petit resum de totes les aventures que els estan esperant:

 

Street Mission

Aquesta és una de les dues dark ride de PortAventura World, i és un repte per a tota la família. Plegats, grans i petits haureu d’ajudar el Detectiu Coco a resoldre una missió secreta, plena de perills i emoció.

Per superar tots els reptes i completar la missió amb èxit només necessitareu els ingredients bàsics de PortAventura: ganes de passar-ho bé i molta valentia!

Tami Tami

Els teus fills ja comencen a sentir una passió incontrolada per la velocitat i l’adrenalina? Doncs a PortAventura hi trobareu la que es convertirà en la seva atracció favorita: Tami Tami!

És una de les atraccions més mítiques des de l’obertura de PortAventura Park. Es tracta d’una muntanya russa infantil increïblement divertida i plena de pujades i baixades per a aquells que mesurin més d’1,30 m.

Agafeu-vos fort i escolteu la velocitat a la qual viatja la intrèpida muntanya Tami Tami!

El Salto de Blas

A les atraccions de PortAventura World, la diversió és sempre a mida i El Salto de Blas n’és un bon exemple, amb la seva caiguda lliure infantil.

Anima els teus petits a enfilar-se estirant una corda fins a dalt d’una de les torres grogues de Blas. Poden pujar tan amunt com decideixin, i llavors: caiguda lliure tantes vegades com vulguin! Gireu i gireu fins a deixar-vos anar i caieu a la diversió!

I per a vosaltres, els adults, recordeu que el 2023 passarà a la història com l’any de l’obertura d’una de les dark rides més grans i frenètiques d’Europa: l’única muntanya russa amb una caiguda lateral!

Estem parlant evidentment d’Uncharted: El Enigma de Penitence. Us animem a provar-la, si encara no ho heu fet, abans de tornar a l’oficina.

Al setembre, crea records inoblidables a PortAventura World