Aventurers i aventureres, l’època més Made To Scream de l’any ja s’acaba.

Han estat unes setmanes de Halloween increïbles al vostre costat, en què us hem vist experimentar l’adrenalina dels nostres passatges, assistir a primera fila als espectacles més esgarrifosos, i recórrer cada racó del nostre parc tematitzat. Però tenim una molt bona notícia…

Encara queda un últim cap de setmana per tremolar de diversió! 

Per a tots aquells que encara no ho heu viscut, avui compartim tres grans raons per venir al Halloween de PortAventura World, tant sí com no, abans que s’acabi el 12 de novembre.

Posem banda sonora als teus malsons

Les cançons de Halloween són ja un clàssic: la majoria narren històries que posen la pell de gallina, i les seves melodies són tan encomanadisses que es converteixen en la millor banda sonora dels teus malsons.

Com calia esperar, a PortAventura World també tenim la nostra pròpia cançó de Halloween! Encara no l’has escoltada?

La lletra fa referència a un dels llocs més esgarrifosos del parc, Halloween Factory, una fàbrica d’ensurts i calfreds repleta d’ànimes perdudes i de màgia antiga. Agrega-la a la teva playlist i vine a cantar-la en directe a PortAventura World… si t’hi veus amb cor. Serà un instant que recordaràs la resta de la teva vida!  

WUAHAHAHAHAHAHA!

Play video button

Caracteritzacions d’un altre món 

Una altra cosa que fa especial el Halloween de PortAventura World és la infinita varietat de personatges que trobaràs dins del parc.

T’agraden els zombis? Doncs en tenim alguns dels més terrorífics. Ets més de vampirs? També els tenim, al parc. Esperits de l’antic Imperi xinès? És clar que sí, també hi són, a PortAventura World!

Tant se val la criatura que imaginis perquè te la trobaràs entre els nostres hotels i atraccions, preparada per fer-te passar un gran moment. A més, totes elles estan caracteritzades fins a l’últim detall, amb un vestuari especialment creat per a l’ocasió i maquillatges dignes d’una gran pel·lícula de Hollywood.

Et costarà distingir entre realitat i ficció!

Cada Halloween és únic 

Un altre motiu pel qual no et pots perdre aquest Halloween 2023: no n’hi haurà cap altre d’igual!

I no ho diem per dir: cada any ens esforcem perquè totes les èpoques del parc arribin renovades, amb idees diferents de les d’edicions anteriors, espectacles innovadors i experiències totalment originals i úniques.

Un gran exemple és la nostra Scare Zone La Maldición del Emperador, totalment inèdita!

Així que, ja ho saps, no et pots perdre tot el que hem preparat enguany per a tu.

Aprofita aquests últims dies per crear el teu record inoblidable!