Ferrari Land és un món per als valents! El lloc ideal si, per davant de tot, el que t’apassiona és l’adrenalina.

A PortAventura World, sabem molt bé que aquesta passió pels revolts impossibles i l’acceleració pròpia d’un Fórmula 1 és una cosa que es porta a dins des que naixem. Per això, a Ferrari Land també hi ha atraccions perquè els més petits de la casa s’ho passin genial!

Baixa’t la visera, posa’t el cinturó i agafa fort el volant perquè avui et volem parlar de Junior Red Force.

Compte amb els revolts!

3, 2, 1… És hora de divertir-se!

A Ferrari Land, entre els edificis emblemàtics d’Itàlia i altres atraccions divertides com Crazy Pistons o Champions Race, hi ha Junior Red Force.

Com el seu nom indica, aquesta muntanya russa és la germana petita de la nostra atracció més bestial, Red Force. Però no et deixis enganyar! A sobre d’un dels seus bòlids trepidants, els més petits poden viure una experiència plena de velocitat i emoció.

Sobre els rails, els teus fills experimentaran les sensacions dels millors pilots de Fórmula 1. Riuran sense parar enmig de girs inesperats, pujaran ben amunt per tornar a caure en baixades delirants i crearan records que els acompanyaran tota la vida.

Perquè ser els primers a veure la bandera de quadres és increïble, però tenir una gran història per explicar als seus amics serà la gran victòria!

Els nostres hotels: el millor paddock!

Amb l’allotjament a qualsevol dels nostres hotels, tens inclòs un dia d’accés gratuït a Ferrari Land. Anima’t a venir amb tota la família, allotja’t a l’interior de PortAventura World i gaudeix, per un dia, mentre camines pels llocs més emblemàtics d’Itàlia.

A més, pots gaudir d’Acrobatic Show, un espectacle tematitzat ple de música, bàsquet i molt de ritme a l’escenari principal del parc.

Si t’apassiona la gastronomia, a Ferrari Land també hi ha sabors i productes exclusius que, per un segon, faran viatjar els teus cinc sentits fins a l’altra punta del Mediterrani.

Decideix-te tan ràpid com els nostres F1 i vine a visitar-nos. T’hi esperem presto!