Explorador, sabem que tens ganes de noves experiències i a PortAventura World hi ha un lloc perfecte per als qui estan acostumats a convertir cada dia en una gran aventura.

Allotja’t a Far West i descobreix muntanyes perilloses, lluita contra vaquers salvatges a bord d’una diligència desbocada, però, per damunt de tot, gaudeix d’avantatges únics per viure l’experiència Uncharted: L’Enigma de Penitence de la manera més especial que et puguis imaginar.

La glòria i l’or t’hi estan esperant! T’atreveixes a intentar-ho?

Les grans històries comencen quan es fa de dia

A l’oest llunyà hi ha alguns dels hotels més salvatges i divertits de PortAventura World: l’Hotel Mansión de Lucy, l’Hotel Colorado Creek i l’Hotel Gold River. Allotjaments on l’aventura no descansa i que t’ofereixen grans avantatges.

Perquè si t’allotges als hotels tematitzats de Far West entre el 10 de juliol i l’11 de setembre, pots accedir a la nova atracció Uncharted: L’Enigma de Penitence a partir de les 8.30 h. Dues hores abans de l’obertura de PortAventura Park!

Saps què vol dir això? Exacte! Que tindràs més temps per gaudir de les nostres experiències i de trobar el tresor d’Uncharted, amb la llibertat de poder pujar a la nova atracció totes les vegades que vulguis.

Sense límit!

Play video button

Reserva i comença a explorar!

Descobreix els nostres hotels aquí, tria l’habitació perfecta per a tu i els teus, i reserva abans que un altre trobi el tresor.

La cursa per l’or ha començat! Prepara el teu equip de cercadors de tresors i esquiva tots els paranys que el protegeixen.